Tjänster

HomeTjänster

VÅRA TJÄNSTER

FILM

Vi erbjuder komplett filminspelning, från idé till färdig film i önskat format. Den färdiga filmen är redo att laddas upp till de kanaler ni önskar direkt efter leverans. Önskar ni att vi gör det åt er hjälper vi självklart till med distribuering också.

SOCIALA MEDIER

Är ditt företag i behov av konsultation för att ta tag i era sociala medier? Eller behöver ni kanske bara återuppliva er Instagram med lite nytt och fräscht material, oavsett vilket så hjälper vi er med att ta fram en grafisk profil för hur ni vill att era sociala medier ska se ut.
null

ANIMATIONER

Vi gör animationer av logotyper och allt grafiskt som ni vill göra mer levande. En animerad logotyp kan framställa ert företag på ett snyggare och kreativare sätt. Det upplevs dessutom mindre statiskt och en reklamfilm brukar upplevas mer professionell med en animerad logotyp.

FOTOGRAFERING

Vi tillhandahåller även fotografering av event, bröllop, festivaler etc. Med en komplett studio kan vi även ta produktfoton, pressbilder och andra kreativa bilder. Vi använder oss utav en Sony A7III med olika objektiv, blixtar osv. 

GOOGLE ADWORDS

Vi kodar snygga och effektiva Google Adwordskampanjer. Ett samarbete med oss innefattar planering, utförande, avstämningar och rapportering. Med fullt kontoansvar arbetar vi fokuserat med att nå de mål som vi gemensamt kommit överens om.

GRAFISK PROFIL

Vi tar fram kompletta grafiska profiler utifrån era önskemål. Kanske behöver ni en ny logotyp, eller bara en fräschare grafisk profil. Tillsammans med våra duktiga grafiska designers så hjälper vi er med logotyp, typsnitt, färgscheman och budskap.

DÄRFÖR SKA NI VÄLJA OSS

image
https://astorymedia.com/wp-content/themes/hazel/
https://astorymedia.com/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/astory8/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off