Om oss

HomeOm oss

VÄLKOMMEN

OM MIG

ALLTIFRÅN FOTO TILL LJUS

Vi är en mediabyrå belägen i centrala Göteborg som jobbar med all typ av digital media. Filmer för Instagram, Facebook, animationer, fotografering och så vidare. Vi bygger också kompletta Adwordskampanjer utifrån våra kunders behov. Från idé till färdig produkt som kan användas direkt. Utan krångel. 

I alla våra projekt levererar vi en produkt som är unik för ändamålet. Vi tror nämligen inte att det finns en reklamfilm eller webbsida som passar alla. När vi producerar media så gör vi det med ett kreativt och nytänkande mindset. 

För oss är det vad Redefining Storytelling innebär.

“YOU SHOULDN'T DREAM YOUR FILM, YOU SHOULD MAKE IT”

 

- Steven Spielberg

VÅR VÄRDEGRUND

När vi producerar digitalt content så finns det olika aspekter att ta hänsyn till. Kvalitet, budskap, användarvänlighet, tidsspann, prislapp och så vidare. Varje enskilt projekt är unikt och kräver därför olika aspekter. Tillsammans med klienten så analyserar vi, diskuterar och kompromissar om de givna aspekterna för ett projekt, förutom en. Kvaliteten. För oss har det aldrig varit en fråga om kvalitet. Vi strävar alltid efter att producera bäst tänkbara artefakt. Oavsett vilket budget, eller hårda krav som ställs på oss. 

VÅRT MÅL

Vårt mål är att producera bästa tänkbara artefakt för våra kunder. Detta åstadkommer vi genom flexibel kommunikation som gör det enkelt för våra kunder att tycka till om artefakten under skapandet. Med vår mångsidiga kompetens och flexibla kontaktnät så bygger vi artefakten på en stadig grund som säkerställer hög kvalitet. Vi strävar också efter att ha en så enkel och snabb kundkontakt som möjligt. Detta är något som värderas högt hos våra kunder och är oftast en av anledningarna till att vi blir valda framför större produktionsbolag.

VI ÄR BRA PÅ
Digitalt content
95
Sociala medier
95
Distribuering
85
Google Adwords
80

image
https://astorymedia.com/wp-content/themes/hazel/
https://astorymedia.com/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/astory8/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off